Expert in beeld

Chantal Simons – operationeel manager

Sinds juni 2020 jaar is Chantal aangesteld als Operationeel Manager bij Radar nadat zij veel ervaring heeft opgedaan in de juridische en financiële dienstverlening. Chantal is naast haar werk bij Radar ook al jaren actief in diverse bestuurs- en vrijwilligersfuncties in het sportieve, maatschappelijke en culturele domein in haar woonplaats Venlo. Dat is goed te merken: Chantal kan goed luisteren en is zeer gedreven om verschillende partijen met elkaar te verbinden. Door de combinatie van haar empathie voor verschillende partijen, haar enthousiasme en oplossings- en doelgerichtheid, is Chantal duidelijk de ‘spin in het web’ bij Radar waar maatwerk wordt geleverd in geval van letselschade.

Professionele achtergrond Chantal

Chantal: “De ervaring die ik heb met de aansturing van teams bij diverse organisaties komt mij bij Radar goed van pas. Ik heb in keukens van verschillende bedrijven in de juridische of financiële dienstverlening mogen kijken en heb daar veel geleerd. Voordat ik bij Radar kwam werken was ik manager Claims & Complaints bij Aon. Het opzetten van een hele nieuwe afdeling binnen een corporate organisatie was erg leerzaam en een mooie tijd waarbij ik veel heb gehad aan mijn juridische opleiding. De rode draad binnen alle bestuurs- en vrijwilligersfuncties die ik heb bekleed of nog steeds bekleed is het creëren van verbondenheid één van de voornaamste doelen. Tot juni 2020 zat ik in het bestuur van de Venlose Hockey Club. Ik heb zitting gehad in de stuurgroep fusie en sinds 1 juli 2020 is de fusie een feit. Door de culturen samen te brengen, de krachten te bundelen, goed samen te werken en trots te zijn op wie we waren én wie we gaan worden zijn de ingrediënten geweest voor een succesvolle fusie.”

“Door te luisteren naar de markt, onze opdrachtgevers én naar mijn collega’s komen we tot goede resultaten voor alle partijen!”
Waarom ik voor Radar heb gekozen?

Simons: “Samenwerken met gepassioneerde professionals die echt het verschil kunnen maken geeft mij energie. Samen wil ik met hen verder bouwen aan een toekomstbestendige organisatie waarbij het beste bij iedereen naar boven wordt gehaald. Dat betekent dus luisteren naar de markt, onze opdrachtgevers én luisteren naar mijn collega’s. Ik creëer een sfeer waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen en zich veilig voelt om alles te kunnen zeggen. Zij hoeven zich niet bezig te houden met randzaken, ook in deze tijd waarin wij ons voortdurend flexibel moeten opstellen. Samen leidt dat tot mooie resultaten voor alle partijen.”

Neem contact op met mij

Laat een bericht achter: csimons@ad-radar.nl