Ingrid Matheeuwsen

Gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige

Na het behalen van het diploma Ergotherapie ben ik gaan werken in de revalidatie. Al snel was mijn interesse gewekt voor arbeid. En ben ik de opleiding Gezondheidswetenschappen (Arbeid en Gezondheid) gaan volgen. Ik heb hierna ruim een jaar gewerkt bij KlIQ Employability als Verzuimconsulent om vervolgens nog een jaar als Ergotherapeut in de revalidatie te werken op Curaçao.

Al snel kwam ik erachter dat ik graag mijn loopbaan wilde voortzetten in het begeleiden van werknemers. Ik ben gaan werken bij Thaeles adviesbureau waar ik de opleiding Loopbaanadviseur (2006) en aansluitend de opleiding Arbeidsdeskundige (2007) heb gevolgd. Ik heb hierna grotendeels 2e spoortrajecten en arbeidsdeskundige onderzoeken uitgevoerd voor verschillende werkgevers. Nadat ik ben overgestapt naar arbodienst HumanCapitalCare heb ik me verder verdiept in coaching middels een opleiding Coaching & Counseling. Nu ik meer betrokken wil zijn bij het gehele traject heb ik de overstap gemaakt naar Arbeidsdeskundig bureau Radar.

In mijn loopbaan heeft het begeleiden van mensen met een beperking altijd centraal gestaan. Ik ben gewend om goed in kaart te brengen wat de situatie van een betrokkene is. Vanuit een oprechte interesse in de persoon tegenover mij ondersteun, begeleid en adviseer ik. Als ik zie dat tijdens het traject de regie wordt teruggepakt én de kwaliteit van leven omhoog gaat geeft dit mij energie en voldoening.

Ik woon met mijn gezin in een dorp in het zuiden van Noord-Brabant. In mijn vrije tijd vind ik veel leuk om te doen, zoals sporten (diverse lessen in fitnesszaal o.a. Clubpower), (verre) reizen, lezen en activiteiten ondernemen met vriendinnen of gezin.

Telefoonnummer: 06-86897850
E-mailadres: imatheeuwsen@ad-radar.nl
LinkedIn

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade
2024 © Created by Postads. | Cookies aanpassen