Astrid Smeets

Gecertificeerd arbeidsdeskundige

Na mijn opleiding Scandinavistiek aan de Rijksuniversiteit van Groningen, studeerde ik Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool te Groningen. Ik werkte een tijd als fysiotherapeut en kwam later bij een verzekeraar terecht op de afdeling AOV Schade en Acceptatie. Daar had ik al contact met arbeidsdeskundigen. Weer later werkte ik als casemanager en teamcoördinator bij een arbodienst en vervolgens nog een paar jaar als fysiotherapeut in een ziekenhuis (revalidatie).
 
Ik merkte toen dat ik in gesprek met patiënten vooral geïnteresseerd was in hoe mensen hun leven en dus ook hun werk weer op de rit zetten. Toen wist ik zeker dat ik arbeidsdeskundige wilde worden en hiervoor volgde ik de opleiding. Voordat ik bij Radar in dienst trad heb ik een aantal jaar als zelfstandige gewerkt. In mijn werk haal ik veel voldoening uit de trajecten waarbij het moeite kost om er beweging in te krijgen, maar het uiteindelijk wel lukt.
 
Als ik de deur uitstap sta ik in de mooie natuur waarin ik graag loop met onze kinderen en hond. Daarnaast houd ik van mountainbiken, hardlopen, lezen en werken in onze moestuin.

Telefoonnummer: 06-86857955

E-mailadres:

Linkedin

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade