Bert Pols

Register arbeidsdeskundige

Na de opleiding ‘ondernemer detailhandel’ en ‘Management in de zorg’ te hebben afgerond, ben ik in 2016 als re-integratiespecialist bij Keerpunt (een joint venture van ASR en Nationale Nederlanden). Hier heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in verzuimmanagement, inclusief begeleiding bij eigenrisicodrager Ziektewet en WGA. Na de splitsing van Keerpunt werkte ik een jaar bij ASR, waarna ik ben gestart bij VDHC Werkadvies als 2e spoorcoach. Tegelijkertijd ben ik gestart met de opleiding tot arbeidsdeskundige.

In mijn werk vind ik het mooiste om met betrokkene te werken aan een optimale situatie, binnen de mogelijkheden die er zijn. Dit bereik ik niet alleen door empathie te tonen voor emotionele uitdagingen, maar ook door zorgvuldig te luisteren en helder te communiceren. Om vervolgens doelgericht plannen te maken en creatieve oplossingen te vinden in (over het algemeen) steeds veranderende situaties.

Ik woon in de regio Utrecht. In mijn vrije tijd breng ik graag mijn tijd door met mijn gezin, vrienden en hou ik van vechtsport (Krav Maga en kickboksen), hardlopen, koken en reizen.

Telefoonnummer: 06-86897849
E-mailadres: bpols@ad-radar.nl
LinkedIn

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade