Helma van der Vegt

Geregistreerd arbeidsdeskundige, re-integratie expert en loopbaancoach.

Met de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en een opleiding tot loopbaanbegeleider en jobcoach heb ik als professional, bij verschillende werkgevers, veel kunnen betekenen in de begeleiding van mensen naar studie, werk, of dagbesteding. Die opgedane kennis en ervaring kwamen van pas toen ik als re-integratie expert bij Radar begon maar ook in mijn huidige werkzaamheden als arbeidsdeskundige.
 
Ik denk graag in mogelijkheden en in het creëren van kansen. Wat heeft een betrokkene nodig om tot een (toekomst)perspectief te komen en weer verder te kunnen. Afstemming en het creëren van draagvlak is daarbij erg belangrijk. Goede communicatie en doorzettingsvermogen is essentieel om tot resultaten te komen.

Werk is belangrijk en zeker wanneer het passend is, kan het energie geven. Ik merk dat zelf ook en dat is wat ik ook de ander gun. Daarom is mijn inzet daarop gericht. Ik haal mijn energie uit de resultaten die worden behaald, resultaten hoe groot of klein ook waar de ander verder mee kan, er mee geholpen is.
 
Vanuit mijn huis ben ik zo in de natuur. Ik spendeer mijn vrije tijd graag aan hardlopen, wielrennen, wandelen, lezen en puzzelen.

Telefoonnummer: 06-86825753

E-mailadres:
Linkedin

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade