Kim van der Meij

Gecertificeerd register arbeidsdeskundige

Nadat ik vijf jaar heb gewerkt met een brede zorgachtergrond als diëtist in het Haaglanden Medisch Centrum (HMC), heb ik gekozen voor een carrièreswitch. Ik startte de opleiding tot arbeidsdeskundige. Na voltooiing daarvan, ben ik als arbeidsdeskundige in dienst getreden bij Radar.
 
Als arbeidsdeskundige vind ik het fijn om betrokkene (binnen de letsel) te begeleiden en ervoor te zorgen dat zij weer een balans vinden in hun dagelijks leven. Vaak is er sprake geweest van een heftige gebeurtenis met een grote invloed op hun leven, waarbij het belangrijk is dat zij weer zelf regie kunnen pakken.
 
Ik geef graag aandacht aan de mogelijkheden en kansen in plaats van de beperkingen die iemand ervaart. Afhankelijk van het type opdracht en mens stel ik mij op in de rol van begeleider, ontzorger, beoordelaar en/of adviseur. Ik ben positief ingesteld, ben geïnteresseerd in de mens achter het verhaal en heb een planmatige en georganiseerde aanpak. Affiniteit heb ik met jongeren en personen in de zorg.  
 
Ik woon dichtbij het strand en doe in mijn vrije tijd aan kitesurfen, tennis en fitness. Daarnaast houd ik van koken en borrelen met vriendinnen.

Telefoonnummer: 06-86846936

E-mailadres:

LinkedIn

 

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade
2024 © Created by Postads. | Cookies aanpassen