Koen Krijger

Directeur, Gecertificeerd Arbeidsdeskundige en Gerechtelijk Deskundige

Na mijn studie Rechten heb ik verschillende functies binnen de letselschadebranche vervuld. Het hanteren van de menselijke maat bij het oplossen van problemen en het bieden van een nieuw toekomstperspectief, heb ik altijd belangrijk gevonden.
De stap naar het werkveld van (zelfstandig) arbeidskundige in AOV en Letsel is dan ook logisch geweest, net zoals het afronden van de Post Academisch Specialisatieopleiding ‘Gerechtelijk Deskundige’ in 2017. Daarna heb ik mij ook heb ingeschreven in het LRGD-register.
 
Per 1 september 2022 ben ik directeur van dit erkend arbeidsdeskundig bureau. Het belangrijkst vind ik daarbij dat de professionals samen werken aan de ontwikkeling van dit mooie bedrijf door vanuit hun eigen kracht en interesses te kunnen werken en zo ook aan hun eigen ontwikkeling verder te kunnen bouwen. Met uiteindelijke doel een dienstverlening die aansluit op de wensen van onze opdrachtgevers.
 
Ik woon in de randstad met mijn vrouw en kinderen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd met mijn gezin door en hou van golfen, tuinieren en hardlopen

Telefoon: 06-59839144

E-mailadres:

LinkedIn

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade