Marlies Croonen

Gecertificeerd NAH-expert

Na het afronden van mijn studie neuro- en revalidatiepsychologie ben ik gaan werken als neuropsycholoog. Ik hield me toen voornamelijk bezig met diagnostiek. Omdat ik mijn werkveld wilde verbreden heb ik na een jaar besloten om nog een afstudeerrichting binnen de psychologie te gaan volgen; arbeids- en organisatiepsychologie.

Ik ben onder andere werkzaam geweest binnen de re-integratie, als jobcoach en bij een arbodienst. Altijd is mijn interesse in en affiniteit met mensen met niet- aangeboren hersenletsel gebleven. Naast mijn werkzaamheden bij Radar ben ik ook werkzaam als NAH consulent in de zorg. Ik vind het belangrijk om mensen juist in chronische fase van herstel na hersenletsel ondersteuning te bieden en te helpen de draad van het leven weer op te pakken.

Als expert NAH bij Radar ondersteun ik onder andere de arbeidsdeskundigen en de Experts re-integratie bij vraagstukken rondom NAH.

Telefoon: 076-5483390

E-mailadres:

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade