Melanie de Regt

Register arbeidsdeskundige

Na het behalen van mijn hbo-bachelor diploma Voeding & Diëtetiek ben ik als zelfstandig diëtist aan het werk gegaan. Na een aantal jaar besloot ik dat ik ‘gezondheid’ breder wilde trekken. Juist nu werk een groot onderdeel uitmaakt van iedereen zijn leven was het een logische stap om mij verder te gaan verdiepen in gezondheid op de werkvloer. En daarom in dienst getreden bij een arbodienstverlener.

Na een aantal verschillende rollen te hebben vervuld ben ik begonnen met de opleiding tot arbeidsdeskundige. Gedurende de opleiding raakte ik erg geïnteresseerd in letselschade en de waarde die een arbeidsdeskundige daar toevoegt. Daarom ben ik blij met de kans die ik heb gekregen om mij aan te sluiten bij Radar.

Met de mensen waarmee ik werk probeer ik te denken in mogelijkheden, in kansen. Ik concentreer mij op wat wél mogelijk is en niet op de onmogelijkheden. In mijn gesprekken ben ik empathisch en tegelijkertijd ben ik helder en duidelijk in mijn communicatie. Op deze manier weten alle partijen wat zij aan mij hebben en wat er moet gebeuren. Samen komen wij vooruit.

In mijn vrije tijd sport ik graag (Barre, Pilates en verschillende vormen van Yoga). Drink ik graag Cappuccino’s bij mijn vaste koffietentjes én ik hou ervan om met vrienden uit te eten gaan. Daarnaast beleef ik altijd veel plezier aan stedentrips, maar ik hou ook erg van hiken in de bergen.

Telefoonnummer: 06-86897847
E-mailadres: mdregt@ad-radar.nl
LinkedIn

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade
2024 © Created by Postads. | Cookies aanpassen