Paul Kamermans

Gecertificeerd Arbeidsdeskundige

In 1991 volgde ik, na mijn technische opleiding aan de HTS, de opleiding tot arbeidsdeskundige. Ik werkte voor GMD en later GAK Nederland. In 2003 startte ik als arbeidsdeskundige in de letselschade en AOV bij AD-Nederland. In 2005 stapte ik over naar Interpolis Letselschade (later Achmea Personenschade).

Sinds 2018 werk ik bij Arbeidsdeskundig Bureau Radar. De afwisseling is daarbij voor mij belangrijk, zowel in soorten cliënten met steeds andere beroepsachtergronden, alsook de afwisseling in bureauwerk en het op pad zijn.

Een van mijn speerpunten is het toepassen van voorzieningen, waarbij mijn kennis en achtergrond uit de techniekbranche van pas komen, zoals bouw gerelateerd inzicht en kennis op het gebied van machines en installaties. In mijn vrije tijd mag ik graag klussen, tuinieren, sporten, op vakantie gaan en uiteraard ook leuke dingen doen met mijn gezin.

Telefoonnummer: 06-86820152

E-mailadres:

Linkedin

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade
2024 © Created by Postads. | Cookies aanpassen