Richard Riemer
Gecertificeerd register arbeidsdeskundige

Ik heb een paramedische achtergrond. Jarenlang werkte ik voor De Amersfoortse/ ASR verzekeringen. Hier kwam ik veel in aanraking met verzuim en re-integratie. Mijn arbeidsdeskundig diploma behaalde ik in 2013 en een jaar later ging ik van start als arbeidsdeskundige.

Bij AREA kon ik mij verder ontwikkelen en begin 2020 ben ik in dienst getreden bij Radar. Naast mijn arbeidsdeskundige werkzaamheden verricht ik bij Scolea ook nog coachwerkzaamheden voor arbeidsdeskundigen in opleiding.

Om het arbeidsdeskundige werk goed te kunnen uitvoeren is volgens mij efficiƫnte communicatie en overtuigingskracht belangrijk. Naast het opbouwen van een goede (vertrouwens)band met een betrokkene.

Ik woon in de stad en hou er van om met vrienden gezellige activiteiten te ondernemen. Daarnaast vul ik mijn vrije tijd met drummen, hardlopen, paarden en reizen.

Telefoonnummer: 06-86876229

E-mailadres:

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade
2024 © Created by Postads. | Cookies aanpassen