Tobias Rosier

Gecertificeerd register arbeidsdeskundige, Expert Re-integratie

Als expert-re-integratie en als arbeidsdeskundige ben ik gepokt en gemazeld als het gaat om het begeleiden van mensen bij hun terugkeer naar werk.
 
Ooit ben ik als acceptant met het arbeidsdeskundige vak in aanraking gekomen. Dat sprak me zo aan dat ik in 2008 ben begonnen met de opleiding. Na deze in 2009 te hebben afgerond, ben ik direct als arbeidsdeskundige aan de slag gegaan.
Mijn visie is dat werk meer is dan een verzameling taken die je uitvoert voor geld. Werk geeft mensen ook een identiteit, een netwerk, voldoening en nog zoveel meer. Daar draag ik graag aan bij middels het organiseren/begeleiden van een duurzame re-integratie.
 
In mijn vrije tijd sport ik graag. Mijn sport staat bekend als Braziliaans Jiu Jitsu. Een samenstelling van creativiteit, durf, doorzettingsvermogen, resultaatgerichtheid en samenwerking. Eigenlijk alles wat ik in mijn werk ook doe.

Telefoonnummer: 076-5483390

E-mailadres:

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade
2024 © Created by Postads. | Cookies aanpassen