Walter Wildhagen

Onderzoeker Would Be

Met ruim twee decennia aan onderzoeks- en advieservaring bij een onderzoeksbureau en als zelfstandige, mag ik voor Radar  de would-be onderzoeken verzorgen. Uiteraard gaat dit in nauwe samenwerking met een arbeidsdeskundige, waarbij ik mij doorgaans richt op de hypothetische (arbeids)situatie zonder letsel. Uitgangspunt is daarbij niet alleen iemands opleiding, ervaring, interesses en ambities maar ook de huidige als toekomstige marktsituatie.

In de would-be studies komen mijn uitgebreide kennis en ervaring als onderzoeker (lezen, interpreteren en gebruiken van statistiek), toegepast psycholoog, studiebegeleider, manager en als ondernemer steeds goed van pas.

In de persoonlijke sfeer houd ik erg van sport en ben ik graag onder vrienden. Ik stap regelmatig op de racefiets en ben ook frequent op de golfbaan te vinden. Het liefst besteed ik ook veel tijd met mijn gezin en geniet ik van mijn opgroeiende zoons.

Telefoonnummer: 076-5483390

E-mailadres:

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade
2024 © Created by Postads. | Cookies aanpassen