Wij zijn blij om met u te delen dat Arbeidsdeskundig Bureau Radar groeit! Per 1 september 2023 zijn Ingrid Matheeuwsen-Linders, Melanie de Regt en Bert Pols begonnen als arbeidsdeskundige.

Per 1 september 2023 zijn Ingrid Matheeuwsen-Linders, Melanie de Regt en Bert Pols begonnen als arbeidsdeskundige. Na een inwerkperiode helpen zij ons de doorlooptijden in de hand te houden, waarbij Ingrid vanuit het Zuiden, Melanie vanuit het Westen en Bert vanuit Midden-Nederland de dossiers oppakken.

Ingrid Matheeuwsen-Linders is met haar achtergrond als ergotherapeut en uitgebreide kennis en ervaring een waardevolle aanwinst voor ons team. Melanie de Regt's expertise op het gebied van gezondheid helpt ons in de zaken die daarom vragen. Bert Pols, als re-integratiespecialist, maakt ons zijn jarenlange ervaring met verzuimmanagement sterker.

Samen blijven we streven naar het bieden van het best mogelijke arbeidsdeskundig advies aan onze klanten!
#TeamRadar #WelkomIngridMelanieBert #Arbeidsdeskundigheid #SamenSterk

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade