Even voorstellen...dit keer is het de beurt aan Joop van Dijk. Zijn professionele achtergrond omvat werkervaring bij wooncorporaties, gemeenten, sociale werkvoorzieningen en het UWV. Hier begeleidde hij mensen met verschillende achtergronden, beperkingen en ambities. Om voor deze mensen kansen te creëren en hier succesvol in te zijn is luisteren, coachen, confronteren én resultaatgericht werken essentieel.

Het echte goud!

Even voorstellen...

Dit keer is het de beurt aan Joop van Dijk. Zijn professionele achtergrond omvat werkervaring bij wooncorporaties, gemeenten, sociale werkvoorzieningen en het UWV. Hier begeleidde hij mensen met verschillende achtergronden, beperkingen en ambities. Om voor deze mensen kansen te creëren en hier succesvol in te zijn is luisteren, coachen, confronteren én resultaatgericht werken essentieel.

Eigenschappen die ook in zijn voormalige rol als expert re-integratie en huidige rol als arbeidsdeskundige bij Arbeidsdeskundig Bureau Radar in de regio Flevoland, Utrecht en Overijssel, van belang zijn. Joop maakt gebruik van zijn specifieke ervaring en netwerk om betrokkenen in letselschadezaken te begeleiden naar nieuwe perspectieven.

Een voorbeeld:
Zo begeleidde Joop een 50-jarige OK-assistent die werkzaam was in een groot academisch ziekenhuis en na een ongeval was uitgevallen. Hoewel hij aanvankelijk mikte en hoopte op een positie binnen een academische setting, ontdekte hij tijdens gesprekken met Joop dat zijn passie eigenlijk lag in moderne technologie. Joop gebruikte zijn netwerk om kansen te vinden binnen technische organisaties. Dankzij de ervaring en kennis van medische apparatuur van betrokkene kon hij met begeleiding overstappen naar een functie als accountmanager large accounts binnen een commerciële organisatie!

Joop: “Ik help graag met mijn werkervaring bij het ontrafelen van deze verborgen mogelijkheden. Het belang van een netwerk, vaak onbekend maar beschikbaar, speelt een cruciale rol bij het vinden van nieuwe kansen voor betrokkenen en wordt vaak over het hoofd gezien.”

Wilt u een dossier bespreken met Joop van Dijk of ontdekken wat hij voor u kan betekenen in uw dossiers? Hier vindt u zijn contactgegevens: Expert re-integratie Joop van Dijk | Arbeidsdeskundig Bureau Radar (ad-radar.nl)

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade