Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseerde Arbeidsdeskundig Bureau Radar ook dit jaar, als blijk van dank aan onze opdrachtgevers, een jaarlijkse cursusbijeenkomst.

Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseerde Arbeidsdeskundig Bureau Radar ook dit jaar, als blijk van dank aan onze opdrachtgevers, een jaarlijkse cursusbijeenkomst. Prof. mr. dr. Arvin Kolder, advocaat bij Kolder Vorsselman Advocaten en bijzonder hoogleraar Personenschade verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen zal ons meenemen in het onderwerp: "Smartengeld, shock- en affectieschade".

Bedankt Arvin Kolder, zoals gezegd waren de cursusbijeenkomsten ook dit jaar weer een succes! Niet in de laatste plaats: dankzij jouw bevlogen invulling van de lezingen was het genoegen geheel aan ons. Bij deze ook een speciaal woord van dank aan Joop van Dijk die druk is geweest met de organisatie. Net als binnen het team van Arbeidsdeskundig Bureau Radar zien we ook bij de studiedagen ten opzichte van vorig jaar een toegenomen groei én professionalisering.

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade