Bij Arbeidsdeskundig Bureau Radar zijn we doorlopend bezig met ontwikkelen. Afgelopen periode is daarop geen uitzondering. We zijn ontzettend trots op onze collega's en het succes dat ze behalen!

Bij Arbeidsdeskundig Bureau Radar zijn we doorlopend bezig met ontwikkelen. Afgelopen periode is daarop geen uitzondering! We zijn ontzettend trots op onze collega's en het succes dat ze behalen.
 
Zo heeft onze collega Bert Pols en bijdrage geleverd aan het webinar 'Stichting Axiale Spa Nederland en Werk' en heeft daarbij waardevolle inzichten gedeeld. U kunt hier het webinar bekijken.

Collega arbeidsdeskundige Kim van der Meij heeft meegewerkt aan een artikel, getiteld 'Brandstof voor het lichaam, goede voeding draagt bij aan duurzame inzetbaarheid' die afgelopen maand is geplaatst in het vakblad ADVisie van de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (NVvA). Het artikel onderstreept Kim's expertise en toewijding aan het vakgebied. Wilt u het artikel er even op nalezen? Kijk dan hier.
 
Tot slot, maar zeker niet het minst zijn wij vorige week weer gestart met de eerste van een reeks jaarlijkse cursusdagen. Het begin van een mooie traditie. Deze eerste dag van jaargang 2023, getiteld 'Smartengeld, shock- en affectieschade' vond plaats in Zwolle. De opkomst was overweldigend, en de inhoud van het programma was informatief én waardevol.
 
Kortom, bij Arbeidsdeskundig Bureau Radar willen we graag groeien, leren en excelleren in ons vakgebied. We kunnen niet wachten om nog meer spannende projecten met jullie te delen!

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade