Artikel in ADVisie met Kim
Collega arbeidsdeskundige Kim van der Meij heeft meegewerkt aan een artikel, getiteld 'Brandstof voor het lichaam, goede voeding draagt bij aan duurzame inzetbaarheid' die afgelopen maand is geplaatst in het vakblad ADVisie
Laten we niet vergeten waarom we dit werk doen..
Terug van een heerlijke vakantie in het altijd prachtige Italië. Wat ons elke keer opvalt is het onderscheid tussen plekken die handelen uit liefde en passie en andere die die vooral gedreven worden door commerciële belangen. Het verschil?
BBQ en eerste half jaar 2023 afgesloten
Gister heeft Arbeidsdeskundig Bureau Radar met een fantastisch verzorgde en smaakvolle barbecue van Zwart Vuur het eerste half jaar van 2023 afgesloten! We hebben met z'n allen het afgelopen halfjaar in een hele fijne en positieve sfeer hard gewerkt.
Wij maken graag van deze plek gebruik om een nieuwe, persoonlijke reeks te introduceren.
25-5-23 Wij maken graag van deze plek gebruik om een nieuwe, persoonlijke reeks te introduceren. Sta ons toe u voor te stellen aan Astrid Smeets
De verjonging van het arbeidsdeskundig veld: ChatGPT als een transformerende kracht?
7-6-23 De verjonging van het arbeidsdeskundig veld: ChatGPT als een transformerende kracht?
Gisteren zijn de arbeidsdeskundigen en experts re-integratie van Arbeidsdeskundig Bureau Radar in gesprek gegaan met de specialisten van Condite - advies bij ziekteverzuim.
10-5-23 Gisteren zijn de arbeidsdeskundigen en experts re-integratie van Arbeidsdeskundig Bureau Radar in gesprek gegaan met de specialisten van Condite - advies bij ziekteverzuim.
Sta ons toe u voor te stellen aan Richard Riemer, gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige
19-4-2023 Sta ons toe u voor te stellen aan Richard Riemer, gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige
Eind 2022 werd een eerste VMCE-webinar met als titel ‘Wat is Eczeem?’ gepubliceerd. Nu is de tweede webinar online
3-4-23 Eind 2022 werd een eerste VMCE-webinar met als titel ‘Wat is Eczeem?’ gepubliceerd. Nu is de tweede webinar online: ‘Eczeem en Werk’.
Gezocht: Arbeidsdeskundige – regio Randstad en Zuidoost-Nederland (minimaal 28 uur)
17-2-23 Gezocht: Arbeidsdeskundige – regio Randstad en Zuidoost-Nederland (minimaal 28 uur)
Directeur Koen Krijger van Arbeidsdeskundig Bureau Radar staat dit kwartaal met een artikel in SCHADE magazine.
15-3-23 Directeur Koen Krijger van Arbeidsdeskundig Bureau Radar staat dit kwartaal met een artikel in SCHADE magazine.
Leuk…een artikel met een bijdrage van onze Kim van der Meij in de wintereditie van LETSELSCHADE NEWS! Een cliënt van Kim wordt geïnterviewd door Arjan Groeneveld.
9-2-23 Leuk…een artikel met een bijdrage van onze Kim van der Meij in de wintereditie van LETSELSCHADE NEWS
Afgelopen vrijdag en zaterdag heb ik Koen Krijger samen met 70 (!) andere arbeidsdeskundigen én stakeholders een bijdrage mogen leveren aan de eerste aanzet van “AD van de Toekomst”
8-2-2023 Afgelopen vrijdag en zaterdag heb ik Koen Krijger samen met 70 (!) andere arbeidsdeskundigen én stakeholders een bijdrage mogen leveren aan de eerste aanzet van “AD van de Toekomst”
DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade