Het echte goud!
Ingrid Matheeuwsen-Linders is voor betrokkenen en partijen in haar letseldossiers goud waard als ervaren arbeidsdeskundige met een achtergrond als ergotherapeut en coach. Deze achtergrond komt veelvuldig van pas in de begeleiding van betrokkenen.
Jouw stem was goud waard
We willen op deze plek alle relaties bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. BEDANKT, namens het hele team van Arbeidsdeskundig Bureau Radar!
Radar bedrijfsuitje
Eind december hebben we een welverdiend bedrijfsuitje met Arbeidsdeskundig Bureau Radar gehad. Naast een bezoek aan het Natuurmuseum Brabant moest er ook worden samengewerkt tijdens Prison Island bij NondeJeu.
Radar Cursusbijeenkomsten 2023
Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseerde Arbeidsdeskundig Bureau Radar ook dit jaar, als blijk van dank aan onze opdrachtgevers, een jaarlijkse cursusbijeenkomst.
Borrel AK Advocaten 40-jarig jubileum
Afgelopen donderdag vierden wij samen met AK Advocaten en hun 40-jarig jubileum (eigenlijk bijna 41e verjaardag) tijdens een zomerse borrel.
Webinar Axiale Spa
Webinar Axiale Spa: Bij Arbeidsdeskundig Bureau Radar zijn we doorlopend bezig met ontwikkelen. Afgelopen periode is daarop geen uitzondering.
Arbeidsdeskundig Bureau Radar groeit
Arbeidsdeskundig Bureau Radar groeit! Per 1 september zijn Ingrid Matheeuwsen-Linders, Melanie de Regt en Bert Pols begonnen als arbeidsdeskundige.
Artikel in ADVisie met Kim
Collega arbeidsdeskundige Kim van der Meij heeft meegewerkt aan een artikel, getiteld 'Brandstof voor het lichaam, goede voeding draagt bij aan duurzame inzetbaarheid' die afgelopen maand is geplaatst in het vakblad ADVisie
Laten we niet vergeten waarom we dit werk doen..
Terug van een heerlijke vakantie in het altijd prachtige Italië. Wat ons elke keer opvalt is het onderscheid tussen plekken die handelen uit liefde en passie en andere die die vooral gedreven worden door commerciële belangen. Het verschil?
BBQ en eerste half jaar 2023 afgesloten
Gister heeft Arbeidsdeskundig Bureau Radar met een fantastisch verzorgde en smaakvolle barbecue van Zwart Vuur het eerste half jaar van 2023 afgesloten! We hebben met z'n allen het afgelopen halfjaar in een hele fijne en positieve sfeer hard gewerkt.
Wij maken graag van deze plek gebruik om een nieuwe, persoonlijke reeks te introduceren.
25-5-23 Wij maken graag van deze plek gebruik om een nieuwe, persoonlijke reeks te introduceren. Sta ons toe u voor te stellen aan Astrid Smeets
De verjonging van het arbeidsdeskundig veld: ChatGPT als een transformerende kracht?
7-6-23 De verjonging van het arbeidsdeskundig veld: ChatGPT als een transformerende kracht?
DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade