"Het is waardevol om te merken dat cliënten weer een glimlach op hun gezicht krijgen door te denken in mogelijkheden, het terugwinnen van vrijheid en mobiliteit. Dit voelt als een beloning voor mijn inspanningen."

Het echte goud!

Even voorstellen...(vervolg)

Arbeidsdeskundigen in de letselschade hebben werkelijk een prachtig vak! Met een ervaring van meer dan 33 jaar, waarvan 12 jaar in de sociale verzekeringen, blijft Paul Kamermans zijn passie voor zijn werk koesteren. Zijn technische achtergrond, bekwaamheid in het 1ste en 2de spoor en kennis van het professionele hulpmiddel Githa voor het analyseren van huishoudelijke behoeften, dragen bij aan zijn veelzijdige inzet.

Paul is werkzaam bij Arbeidsdeskundig Bureau Radar, voornamelijk in de regio Gelderland en Overijssel. Als arbeidskundige met een technische achtergrond houdt hij ervan om cliënten te ondersteunen bij vinden van de juiste voorzieningen/oplossingen, variërend van specifieke hulpmiddelen tot opleidingen. Of het nu gaat om een auto aanpassing waardoor een cliënt weer kan autorijden of het meedenken over woningaanpassingen, beschouwt hij als een uitdagend aspect van zijn werk. Bij complexe bouwtechnische uitdagingen kan hij vertrouwen op de expertise van de bouwkundig expert bij Arbeidsdeskundig Bureau Radar!

Zijn benadering om cliënten aan te moedigen 'out-of-the-box' te denken, gaat verder dan traditionele hulpmiddelen, met als doel beperkingen op te heffen én cliënten maximaal te ondersteunen, zodat ze weer perspectief krijgen!

"Het is waardevol om te merken dat cliënten weer een glimlach op hun gezicht krijgen door te denken in mogelijkheden, het terugwinnen van vrijheid en mobiliteit. Dit voelt als een beloning voor mijn inspanningen."

Wilt u een dossier bespreken met Paul of ontdekken wat hij voor u kan betekenen in uw dossiers? Hier vindt u zijn contactgegevens: Arbeidsdeskundige Paul Kamermans | Arbeidsdeskundig Bureau Radar (ad-radar.nl)

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade