Een hypothetische situatie opstellen

Personenschade (letsel) en arbeidsongeschiktheid kunnen ingrijpende gevolgen hebben voor de loopbaan van werknemers en zelfstandig ondernemers. Het kan voorkomen dat door een ongeval een carrièrepad anders verloopt dan verwacht werd. Arbeidsdeskundig Bureau Radar kan de gevolgen van beperkingen en arbeidsongeschiktheid inzichtelijk maken, in de hypothetische situatie dat het ongeval niet heeft plaatsgevonden en arbeidsongeschiktheid niet is opgetreden.

Grondig onderzoek

Op basis van grondig onderzoek schetsen onze experts een beeld van het waarschijnlijke carrièrepad en het daarbij behorende inkomen van een persoon. Wij geven u inzicht in onze visie door deze beargumenteerd te onderbouwen aan de hand van onder meer de opleidings- en arbeidshistorie, kenmerken en capaciteiten van de persoon, CAO/branche-informatie en statistische gegevens.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neemt u gerust contact met ons op.

Hier zijn wij ook goed in

DisclaimerWerken bij
Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenStichting Register ArbeidsdeskundigenLandelijk Register van Gerechtelijke DeskundigenVereniging Jonge Professionals Personenschade
2024 © Created by Postads. | Cookies aanpassen